Photo Upload Issues?

Discussion in 'MNSubaru Front Office' started by JuStaWRX, Nov 28, 2015.

  1. JuStaWRX
    Offline

    JuStaWRX Well-Known Member

    Likes Received:
    649
    Trophy Points:
    298
    Hello -

    I have been struggling to upload photos lately. I have tried both from the computer and phone, and frequently get an "image is too large" message. I have never had this issue until recently, and I have not changed the formatting or anything that I have been saving the files. Any suggestions?
     
  2. xluben
    Offline

    xluben Well-Known Member

    Likes Received:
    2,284
    Trophy Points:
    248
    Your image is probably too large. LOL.

    Just upload to imgur and then copy the VB code into your post. It's much better for viewing than the forum-embedded thumbnails anyways.
     
    JuStaWRX likes this.
  3. wagonsrumble
    Offline

    wagonsrumble Member

    Likes Received:
    81
    Trophy Points:
    38
    Ive been having that problem too. I dont have imgur. I want to upload some photos of my car on the for sale ads.
     
  4. tangledupinblu
    Offline

    tangledupinblu Event Coordinator Staff Member

    Likes Received:
    7,183
    Trophy Points:
    573
    Super annoying. I noticed it after the last couple of site updates. Used to work fine, not so much anymore.
     
    Ryan FailRad likes this.
  5. EricS
    Offline

    EricS Nooberator

    Likes Received:
    1,039
    Trophy Points:
    248
  6. WRX1
    Offline

    WRX1 _ Staff Member

    Likes Received:
    592
    Trophy Points:
    348
    Everything works fine. Max photo size is 2048X1600. Even at that size I get complaints about how big the attached pictures are.

    Russ
     
  7. Mar48
    Offline

    Mar48 Well-Known Member

    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    203
    Mine are not working from Flickr and they work on every other forum I'm on, including MNAudi?

    Any idea why? I don't get any message, they just show up as red X's. I copied my exact post from MNAudi and it doesn't work..
     

Share This Page